SEGELL PER MARCAR OUS

152.3
  • Color de la tinta
    • Vermell

Segell preentintat pel marcatge d'ous. Amb tinta integrada, no es necessita tampó de tinta (si, recarga). Fàcil de reentintar. Vida útil del segell: 200.000 marcades (aprox)

Tinta alimentària certificada. Mida del marcatge: 20 m/m. Capacitat de la marcada: molt similar a una màquina entre 7.000 i 9.000 marcades/hora i persona.

Es ven el pack inicial 1 segell + 5 ampolletes de tinta vermella.

Navega...
Màxim 5MB per fitxer i 10MB entre tots els fitxers del formulari

PAPIRONA t’informa que les dades de caràcter personal que ens proporciones omplint el present formulari seran tractades por PAPIRONA com a responsable d’aquesta pàgina web. La finalitat de la recollida i tractament de les dades personals que et sol·licitem es per enviar-te informació sobre els nostre serveis i productes de papereria, novetat i ofertes. La legitimació es realitza a través del consentiment de l’interessat. T’informem que les dades que ens facilitis les guardarà PAPIRONA en un tractament anomenat clients, en el qual es titular únic. El fet de que no introdueixis les dades de caràcter personal que apareixen en el formulari com obligatòries podrà tenir com a conseqüència que no podem atendre la seva sol·licitud. Les dades no es cediran a tercers, a menys que així ho exigeixi una llei o sigui necessari per complir amb la finalitat del tractament. Podrà exercir els seus drets d’accés, rectificació, limitació, portabilitat, supressió i cancel·lació de les dades, a no ser objecte de decisions individuals automatitzades, enviant un correu electrònic a info@papirona.cat    adjuntant una copia del teu DNI/NIE/Passaport. Com a interessat/da vostè també podent exercir el seu dret a presentar una reclamació davant l’ autoritat de control pertinent en aquest cas l’Autoritat Catalana de Protecció de Dades, a través de l’enllaç https://apdcat.gencat.cat/. Pot consultar la informació addicional i detallada sobre Protecció de Dades en la nostra Política de Privacitat (enllaç directe a la Política de Privacitat).

Papirona

En línia

Papirona

Gràcies per posar-te en contacte amb nosaltres, amb què podem ajudar-te?

10:07