Qui som

QUI SOM

Papirona

Salvador

Hola, sóc en Salvador,

Sóc la segona generació d'un negoci familiar que van fundar els meus pares. Tota la meva vida ha estat lligada a aquest negoci; Carrera de la Red en els seus orígens  i PAPIRONA en l'actualitat. He viscut tota mena de canvis i transicions, etapes molt bones, algunes no tant... però en definitiva, encara estem donant guerra!!. Aquest projecte ara, que els meus pares ja no hi son, el lidero jo amb la companyia de la Neus, la meva parella.

El segell de cautxú és l'article que he volgut potenciar. A part d'aquest article tenim tot un mon de gravats làser: fusta, metacrilat, paper, prolipopilé, pell, suro,vidre,  etc... També oferim serveis d'articles de papereria.

Em complau presentar-vos aquest aparador/botiga virtual, que de ben segur serà una nova etapa dins de Papirona.

Gràcies.

Hola, sóc la Neus.

Jo estic aquí per casualitat i per una història, un pèl romàntica. Sóc de Mollet del Vallès (Barcelona). Vaig conéixer en Salvador uns anys després de la meva relació anterior. La veritat és que mai m'habia plantejat que hi hagués algú darrera d'un segell de cautxú i em va sorprendre conéixer un "segellador". Sempre he treballat en tasques administratives i un parell d'iniciatives personals poc afortunades.

Quan el vaig conéixer estava sense feina i amb ganes de fer algún canvi personal. Va ser a partir d'aquí que vaig venir a viure a Girona. Poc a poc vaig anar aprenent com funcionava tot això dels segells ( no és tan fàcil com jo creia) i així donant un cop de mà de tant en tant....doncs em va "enganxar".
I ara, estic aquí fent la meva petita aportació dins d'aquest món, i espero que per molts anys!

Neus

Tenim anys d’experiència en el sector de la papereria; primer amb el nom de Carrera de la Red, i ara amb la marca PAPIRONA, formada per les paraules “Papir”, de papereria i “ona” de Girona.

Aquesta empresa familiar gironina va ser fundada l’any 1951 pel matrimoni Lucreci Carrera de La Red i Mª Àngels Callicó Culubret, a Santa Coloma de Farners. En els seus inicis es dedicaven a l’edició i distribució de postals i articles de souvenirs per a tota la Costa Brava.

Seguidament van anar incrementant la distribució de tota mena de material d’escriptori, escolar i subministraments a tota mena d´empreses. L’any 1988 es va començar timidament amb la distribució de segells de goma, sota la prestigiosa marca TRODAT.  Tres anys més tard, es va fer l’adquisició d’ una màquina de resina per la fabricació en sèrie de segells de goma.

Actualment treballem amb la més avançada tecnologia làser,  per a la fabricació de segells de cautxú i derivats, amb un servei a prova de la més alta exigència.

Gràcies a vosaltres, clients, per ajudar-nos a millor cada dia.

Salvador Carrera