Qui som?

Tenim molts anys d’experiència en el sector, primer amb el nom Carrera de la Red, i ara amb la marca Papirona, formada per les paraules «papir», de papereria, i «ona», de Girona.

Aquesta empresa familiar gironina va ser fundada l’any 1951 pel matrimoni Lucreci Carrera de la Red i Maria Àngels Callicó Culubret, a Santa Coloma de Farners. En els seus inicis es dedicaven a l’edició de postals i articles de souvenirs per a tota la Costa Brava. Seguidament van anar incrementant la distribució de tota mena de material d’escriptori, escolar i subministraments a tota mena d’empreses. L’any 1988, la firma va començar tímidament amb la distribució de segells de goma, sota el paraigua de la prestigiosa marca TRODAT. Tres anys més tard, es va fer la primera adquisició d’una màquina de resina per a la fabricació en sèrie, en vista de la gran demanda del seu moment.

Actualment treballem amb la més avançada tecnologia, tècnica làser per la fabricació de segells de goma i derivats, amb un servei a prova de la més alta exigència.

quisom

 


iglésiesassociats
pi